Ny blogg!

Egen hemsida var inget för mig, utan ni hittar mig här framöver:
http://maltesmamma.devote.se/

Egen hemsida!

Halloj,
Jag tänkte försöka mig på att driva en egen hemsida, så fortsättningsvis tills ni hör något annat, så hittar ni mig här: http://www.maltesmamma.se/
 
Kram och välkommen!

Fredag

Åh vad denna vecka har gått fort!
 
Idag lämnar Bonussonen Malte på dagis och han hämtade honom måndag och tisdag, helt på eget intiativ! Sånt uppskattas verkligen, att få en oväntad stund för sig själv. Att inte behöva stressa till och från dagis, så skönt!
 
Så därför hinner jag skriva ett inlägg innan jag cyklar till jobbet :-)
 
I helgen har vi absolut ingenting inplanerat, man behöver sådana helger ibland!
 
Bonusbarnens mamma och Make flyttar till Bålsta, så nu kommer allt med logistik bli mycket enklare. Bonusdottern kommer att bo varannan vecka även bonussonen har sagt att han vill bo så.
 
Tänk vilken lycka för barnen att kunna träffa båda sina föräldrar när lust och längtan slår till. Är så glad för deras skull. Även glad för att barnens mamma äntlligen har fått en efterlängtad fast tjänst i det yrke som hon älskar mest. Även hennes make har fått jobb berättade barnen, kul!
 
Bonussonen börjar skolan på torsdag, så han kommer att vara hos oss till onsdag. Mysigt. Bonusdottern börjar i skolan den 22/8. Mysigt att hela familjen är samlad :-)
 
Ha nu en härlig helg alla - nu måste jag cykla till jobbet!
Kram
 
 
 
 
 

Summering

Hej Alla glada :-)
 
Här har det varit en usel uppdatering, men få ser var vi var sist?? Jo, vi skulle på bröllop i dagarna 3!
 
Vi kom ut till Dyvik på fredagen, vädret var jättefint och det var så mysigt! På kvällen var det grill-knytis och alla nära och kära sprang omkring och fixade inför bröllopet! Det här är absolut det största bröllopet som jag har varit på.
 
Det fanns några större tjejer i 10-årsålders som tog hand om Malte. Dom lekte och plockade smultron. Behöver jag säga att han trivdes som fisken i vattnet!
 
På lördagen, så följde jag med bruden och tärnor till frissan. Jag åkte iväg vid 08:30 och Malte sov fortfarande. Pussade honom på kinden, men det kändes inget vidare att inte få säga "hejdå" på riktigt, eftersomfarmor och farfar kom senare och hämtade honom. Han hade blivit jätteledsen, men blev snabbt glad igen, skönt det!
 
Det blev ändrade planer, så tyvärr blev det ingen åktur med Rolls-Roysen för min del, men en stor ära att få se brudens förvandling!
 
Själva bröllopet var fantastiskt vackert och brudparet strålade lika fint som solen :-) Det kastades ris och själv lyckades jag kasta vår kamera på brudparet, fråga mig inte hur jag lyckades..haha...
 
Sedan var jag assistent till fotografen när det skulle fotas bröllopsbilder, vilket vi gjorde direkt efter kyrkan.
 
Maten var fantastisk och hela festen var jättekul!!
 
På söndagen var man inte lika kaxig. Det bjöds på frukost och paketöppning.
 
Vi åkte hem och farmor och farfar kom med Malte. Vilken lycka! Tänk att man kan sakna sin lilla gopojke så mycket, på bara ett dygn!
 
Bilder kommer så snart jag orkar ladda över i datorn och lägga ut på bloggen.
 
Kram!

Skön tjej!

Ibland är hon så skön, Katrin Zytomierska!
 
Här är hennes fem råd till männen ur hennes blogg idag http://www.finest.se/katrin :-)
 

"Aftonbladet skriver idag att 70 procent av alla skillsmässor initieras av kvinnan. Ja, men det är väl klart, männen lever ju hela sitt liv med skyddslapparna på och märker inte någonting förrän det är för sent. En man fattar ju aldrig när ett förhållande är dåligt eller när det har varit dåligt i typ ett år och en man blir ju alltid lika totalchockad när kvinnan informerar att det nu är över. Slut, finito, over and out. Det finns inget mer att göra och parterapi är inte ett alternativ. Va?!!! Mannen har inte ens fattat att det har krisat över huvud taget, har det varit dåligt? Det där lilla grälet om disken, är det det som gör att hon vill sklijas? Eller att han inte hämtar tillräckligt på dagis eller inte tvättar när hon ber honom eller vaddå? Vad är det som har hänt? Det är inget konkret som har hänt det är allt som är fel. Kärleken finns inte kvar, lågan har slocknat, muttan torkat igen. Det är vad som hänt. Vill du förhindra det? Jag ska ge dig mina fem råd:

1. Ta aldrig din tjej för givet och sluta aldrig uppvakta och uppskatta henne. Aldrig. Ju mer hon gör för dig desto mer ska du visa att du uppskattar det. Hur? En liten spontanblomma en gång i halvåret skadar inte, nån fjantig present efter dina möjligheter, en komplimang då och då, du kan ljuga det är ingen fara.

2. Prioritera din familj framför jobb, fotboll och annat skit. Klart att du ska ha hobbys och fritid, men om det står mellan Kolmården och AIK-Bajen exakt samma dag och tid så åk till Kolmården med din familj och låt inte din tjej åka själv för att matchen är så jävla viktigt. Jag vet att det är svårt och tufft men det är mitt tips i alla fall.

3. Delta i hushållet. Det spelar ingen roll vem som drar in mest kosing, man hjälps åt. Jobbar du mer och tjänar mer så bidrar du mer till hushållskassan men det gör inte att du går fri från allt. En dag i veckan kan du hämta på dagis, handla på vägen hem och laga en middag till din familj. Det räcker med en dag. Tycker jag.

4. Var lyhörd och lär dig hur din tjej funkar. Efter ett bråk där det kanske sägs en del dumheter som man egentligen inte menar så ska du reda ut begreppen. Skillnaden är nämligen den att en kille dammar av sig ett bråk lite lätt som mjället på hans kavaj. En kvinna däremot dammar inte av sig alls. Hon arkiverar och sorterar mappar. Det är de här mapparna som sen gör att hon väljer att tacka för kaffet. Alla arkiv. Du, mannen, du måste se till så att hon inte har något att arkivera. Eller åtminstone se till att de positiva mapparna är lika fyllda som de negativa. Fattaru?

5. Ansträng dig för att vara en positiv man som ger positiv energi och inte en energibov som klagar, suckar, stönar och har en massa ångest över allt och ingenting. Alla mår bra av att leva med en glad skit som garvar sig fram i livet och inte en mörk fan.

Om det är någon av er som har läst AB:s fem tips så kan ni väl hojta till om vi tänker lika!"

**********************************************************************************************************************

Vore kul att läsa en mans 5 råd till oss kvinnor :-)
För allt handlar ju trots allt om att både ge och ta!

Ha en fin dag!
Kram


Byta blogg?

Jag funderar på att byta min blogg, för jag tycker att det är uselt att dom inte lyckats fixa så att man kan skicka sms & mms på hela sommaren!!
 
Grrrrrrrr...............

Första veckan

God Morgon,
Då har jag snart avklarat första jobbveckan. Känns faktiskt skönt att koma igång med rutiner igen dock så hade det varit trevligt att vara hemma denna vecka med Maken och Malte.
 
Malte börjar på dagis på måndag igen och det är lite gruvsamt. Det kommer nog att bli en tuff omställning för honom. Inskolning för dom nya barnen börjar också på måndag, så det kommer att bli en rörig första vecka för honom.
 
I helgen skall vi på bröllop i dagarna tre :-) Bröllopet är i Dyvik (Åkersberga) och vi åker dit redan i morgon. Grill-knytis står på schemat. 86 gäster blir det och 53 kommer att sova kvar och de flesta anländer på fredagen, kul!
 
 
Jag har också fått äran att följa med bruden till frissan, så det blir kul att få anlända i Rolls-Royse till kyrkan!!
 
 
Malte blir hämtad av farmor och farfar på fm, så får han mysa med dom och mamma och pappa får umgås lite på tu man hand :-)
 
 
Färgtemat på våra kläder på detta bröllop, kommer att gå i turkost, beige & brunt!
 
Ha en härlig dag!
Kram
 
 

RSS 2.0