Nu har vi passerat Gävle, snart ses vi mor...

imag0233 (MMS)

Nu har vi passerat Gävle, snart ses vi mormor!


Fredag och kanske en låsning

Hej alla,
Idag har Malte fått behålla sin välling och jag hoppas verkligen att han blir frisk nu och att kanske helgen gör att ALLA barn på dagis nu blir friska, så vi inte blir tvungna att köra en vända till.

Nu har ju inte jag någon erfarenhet av andra barnsjukdomar, men jag gissar att magsjukan ändå är värst!

Idag åker vi till Söderhamn (om inte Malte blir sämre vill säga) och det skall bli så mysigt att träffa de mina igen! Vi ses alldeles för sällan.

Annars finns det inte så mycket att skriva om, eller jag har väl iofs en hel del som jag skulle vilja skriva om, men det brukar kunna komma surt efter och det är inte värt det. Synd, för jag hade hoppats på att min blogg skulle kunna fungera som en sorts ventil och dagbok, men jag orkar inte hålla på och försvara mina funderingar hela tiden...



Så detta får bli en relativ "ytlig" blogg tillsvidare, där det blir bilder på Malte och familjen, redovisningar av vår vardag etc. Kanske inte så roligt att läsa om, men jag väljer att lägga det på den nivån just nu.

Har funderingar på att lösenordsskydda min blogg, så har jag friheten att skriva precis vad jag behagar, åh så skönt det vore...Tål att tänkas på.



Vad gör ni i helgen?
Kram

Jag önskar våra fina vänner A och J en mys...

Jag önskar våra fina vänner A och J en mysig resa till Lissabon. Njut nu av er egen-tid tillsammans! Kram


Här provade Malte Sina finskor mellan kräk...

imag0225 (MMS)

Här provade Malte Sina finskor mellan kräkning nr 2 och 3. Nu sover han lillbubben. Vad jag gör? Tvättar tredje omgången kläder och svabbar golv för andra gången..nr 2 skedde utomhus, så det har jag just nu tyvärr ingen möjlighet att ta reda på. Annars är det så bra och jag är tacksam över precis allt i mitt liv ;-)


Spyor, simning och lite annat

Halloj,
Malte kräktes i morse igen, så det är bara att vara hemma igen. Hoppas att det inte blir värre, men han verkar skapligt pigg. De berättade på dagis igår att magsjukan tagit ny fart igen.

Jag var ialla fall och tränade igår, dock inte Zumba, då min vän U varit krasslig med feber och halsont, så vi simmade och bastade istället! Det var så himla skönt och mysigt :-) Sedan åkte jag hem och bäddade ner mig i sängen och tittade lite på tv innan jag somnade. Resten av familjen var i Kallhäll och uppvaktade svärmor och dom sov kvar där.

Nu håller jag tummarna att vi kommer iväg till Söderhamn i morgon!

Måste bara lägga in en bild på bonussonen och Malte som togs i helgen.
Visst är den härlig! :-)


Grattis

Hipp hipp hurra min kära svärmor och Maltes fantastiska farmor :-)

Hoppas du får en fin dag med många gratulationer!
Kram Cecilia & Malte


Malte på rätt plats i livet :-)

imag0208 (MMS)

Malte på rätt plats i livet :-)


Pekade bestämt och ville ha kepsen på sig!

imag0221 (MMS)

Pekade bestämt och ville ha kepsen på sig!


Söta Vendela!

imag0218 (MMS)

Söta Vendela!


Uppvaktning och lite annat

Idag är det ett fantastiskt väder ute, en skön höstdag!

Snart skall vi åka till Bålsta och fira en blivande 1-åring. Söta Vendela blir stora tjejen! Efter det åker vi och lämnar av bonussonen på bussen som han åker med till sin mamma. Man måste beundra barnen som orkar sitta och åka på denna buss varannan helg, eller orkar och orkar, dom har ju egentligen inget val...Själv skulle jag få spunk!

Veckan som kommer så skall jag ÄNTLIGEN komma igång med träningen, förra veckan satte magsjukan käppar i hjulet för det. Det skall bli så skönt att komma igång, på många sätt! Tyvärr krockar det med min kära svärmors födelsedag, men resten av familjen uppvaktar henne och jag får ge henne en STOR kram nästa gång vi ses!

Till helgen åker vi upp till Söderhamn och det skall bli så skönt. Det var länge sedan nu trots att det är så nära, men som jag har sagt förr, det är många saker att ta hänsyn till när man lever i en styvfamilj.

Jag har anmält mig till en kurs i mindfulness, det skall verkligen bli spännande :-)



Ha en skön söndag!
Kram

ps. Malte hälsar


Presenter klara till att uppvakta blivande...

imag0213 (MMS)

Presenter klara till att uppvakta blivande 1-åring! Vi uppvaktar i morgon, för vi är bortresta nästa helg när det riktiga kalaset äger rum. Kram


Nu borstar vi tänderna innan vi åker till ...

imag0211 (MMS)

Nu borstar vi tänderna innan vi åker till dagis. Skönt att vara frisk igen!


Magsjuka

Jahaja, då har vinden vänt till magsjuka här hemma. Och även jag mår inte bra, så detta bådar ju gott...

Premiärträningen med Zumba imorgon känns just nu ganska avlägsen, får se hur jag mår ikväll. Av tidigare erfarenhet, om Malte får magsjuka, så får jag magsjuka.Punkt.

Just nu tvättas det täcke och sängkläder som Malte kräktes ner när vi hade morgonmys i sängen...hmm...mysigt så länge det varade...

En helt annan sak som jag ganska länge funderat över...

Jag kan inte låta bli att förundras av männsikor som ena stunden befinner sig på sida 1 av ett staket och sedan när dom befinner sig på sida 2, så har man inga som helst problem med att kritisera dom som befinner sig på sida 1...Hur kan det komma sig egentligen? Hur kan man helt sonika "glömma bort" att man själv befunnit sig på exakt samma ställe?? Man vänder kappan lite efter vinden...



Så nu har jag fått gnällt av mig lite, nu skall jag passa på att lägga mig och vila när Malte sover.

Kram

Malte är förkyld med feber, så idag är vi ...

Malte är förkyld med feber, så idag är vi hemma. Ute är det regn, grått och trist. Min själ skriker efter sol, värme och avkoppling. Något resebolag som vill skänka oss en resa? Lovar att göra reklam för resten av mitt liv :-) Kram


Lördag

God Morgon,
Idag är det vackert väder ute, dock lite kallt.

Maken är på träning. Har jag berättat att han börjat med Triathlon-träning? Nej hur har jag kunnat göra det, bloggar ju knappt längre!

Jo, han har börjat träna med Väsby ss Triathlon. Nu kör han simträning, sedan blir det cykel och löpning. Hans rygg är mycket bättre även om han fortfarande kan få ont och bli trött i ryggen.

Väsby ss triathlon

Min träning (box och Zumba) kör igång till veckan. Även om jag inser att det kommer att bli jobbigt, så kommer det att bli så skönt!

Malte och jag skall åka till Stinsen så fort dom öppnar kl.10:00. Behöver handla lite samt att han tycker att det är kul att vara "ute på" :-)

Bonussonen kommer  en extrasväng idag och skall stanna tills i morgon, men eftersom vi skall på 40-årsfest, så skickar vi hela bunten av barn till farmor och farfar. Det blir kul, för Malte älskar att vara hos sin farmor och farfar. Även dom stora älskar att vara där :-)

Så, imorgon vankas det sovmorgon...yummie!



Vad gör ni idag och ikväll?
Kram


Titta mormor, vilken fin vinteroverall som...

imag0198 (MMS)

Titta mormor, vilken fin vinteroverall som mamma köpt till mig från dig, tack mormor! Nu är det bara vinterstövlar kvar, sedan är jag redo för snölekar :-)


Veckans badpojke :-)

imag0187 (MMS)

Veckans badpojke :-)


Höst och lite annat

Hej Alla,
Nu känns det som att hösten är på ingång, skönt tycker jag. Jag gillar skiftningarna i alla färger och vinden som biter till i kinderna, det är mysigt!



Även inomhus har jag gjort höst. Vi anlitade ett företag för storstädning inkl. fönsterputs förra veckan, så nu är mitt färgtema marinblått. Det känns stilrent och fräscht!

   
Det var verkligen inte lätt att hitta marinblått, endera är jag helt efter trenderna, vilket jag aldrig följer, eller så ligger jag före?! Turkost hade jag svårt att hitta när jag skulle ha i våras, men nu finns det nästan inget annat än turkost i butikerna...hmm..

I vårt sovrum blev det grönt, lite som mossans vackra färg. Känns harmoniskt. Bilder kanske kommer...

Nu är Maken på badhuset med Malte och bonussonen, så då passar jag på att lägga mig och göra absolut ingenting. Det känns i kroppen nu att jag har arbetat i två veckor. Skönt att ha privilegiet att kunna ligga och vila..

Vecka 38 skall jag och min vän U köra igång med träningen, det skall bli så skönt!
Det blir Zumba och box, 2dagar i veckan :-)

 

Igår åt vi supergod fläskfilé och egengjord klyftpotatis och ikväll blir det säkert också någon god middag, har ännu inte bestämt vad....

Vi skall också se filmen "Hur många lingon finns det i världen". Den ser jag framemot att se :-)



Vad gör ni i helgen?

Kram

Titta, regnbågens slut finns visst i Helen...

imag0186 (MMS)

Titta, regnbågens slut finns visst i Helenelund!


Någon som behöver hjälp med inventeringen?...

imag0185 (MMS)

Någon som behöver hjälp med inventeringen? Här finns hjälp att få :-)


Dålig

God Morgon,
Här är uppdateringen dålig.

Har ingen inspiration till att skriva på kvällarna. Befinner mig väl i en omställningsfas, på många sätt antar jag...

Ni får hålla tillgodo att det kommer ett MMS på Malte emellanåt.

Malte trivs ialla fall jättebra på dagis och det är jättekul! I morgon och på måndag är han hemma med Maken som kommer att ta ut 2 föräldralediga dagar/månad. Det är vad plånboken klarar av just nu när jag arbetar 75%.



Bonussonen kommer i morgon så då blir Malte extra glad!

Ha en bra dag!
Kram

Mormor, längtar tills vi ses!

imag0182 (MMS)

Mormor, längtar tills vi ses!


Min älskade solstråle!

imag0183 (MMS)

Min älskade solstråle!


På väg till Uppsala och hämta bonusdottern...

imag0179 (MMS)

På väg till Uppsala och hämta bonusdottern, sedan Bålsta och fira kusinen J som har fyllt 16 år!


Det är mysigt med stora stenar!

imag0171 (MMS)

Det är mysigt med stora stenar!


Nyklippt och snygg kille, hos frisören den...

imag0165 (MMS)

Nyklippt och snygg kille, hos frisören denna gång!


RSS 2.0